Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Renovatie achtertuin

Wij hebben onze achtertuin onlangs volledig laten renoveren door Luxury Landscaping Services. Alle oude bestrating, planten en overtollige grond zijn eerst verwijderd. Daarna begon de opbouw van het nieuwe ontwerp. Pieter is van alle markten thuis: betegelen, plantenbakken maken, pergola bouwen, verlichting aanleggen, afvoergoot aansluiten, etc. Alles gebeurt met een deskundige blik en zorgvuldige uitvoering. Zijn motto: ‘Ik maak het zoals ik het zelf thuis ook graag zou willen hebben.’ Het resultaat mag er dan ook zijn! Wij zijn blij dat we met Pieter in zee zijn gegaan en kunnen nu volop genieten van onze mooie, onderhoudsvrije tuin!

Winny van Hal

Er zijn mensen die goed zijn in hun werk en je hebt mensen die hun vak echt meester zijn. Tot die laatste groep behoort Pieter! Wat een vakman met een zeer scherp oog voor detail!! Komt de gemaakte afspraak na en werkt snel, netjes en secuur 👌🏽

Jeroen Rullens

Klantvriendelijk en kennis van zaken

Saskia Leijnders

Winterse lentekriebels

Na een geslaagde renovatie van onze voortuin kwam Pieter onlangs onze tuin winterklaar maken.
Ook voor aankomende zomer had hij weer goede tips om onze tuin gezellig te maken; we kunnen niet wachten tot we het door hem gemaakte kruidenrek en houten bloembak in gebruik kunnen nemen.
Laat de zomer maar komen!

Frank De Bont

Goed advies en professioneel.

Janny Vos