Over ons

Hoveniersbedrijf Luxury Landscaping Services is een jong en enthousiast bedrijf, met niettemin al meer dan 12 jaar ervaring in het hoveniersvak. Eigenaar Pieter van Dalen aan het woord:

"Als kind zat ik altijd al tussen de planten in de tuin. Mijn vader is plantsoenmedewerker bij de gemeente. Daardoor heb ik veel geleerd over de sector groen. Al snel kwam ik erachter dat ik hovenier wilde worden. Tijdens mijn studie ben ik bij een hoveniersbedrijf terechtgekomen, waar ik in 12 jaar veel vakkennis heb opgedaan in de praktijk."

"Mijn basisopleiding volgde ik aan het Prinsentuin College in Andel, waar ik ook het vak techniek in mijn pakket had voor het repareren van het materieel. Daarna heb ik de vervolgopleiding tot vakbekwame hovenier gevolgd op het Prinsentuin College in Breda. In die opleiding zaten de cursussen tuinontwerp, plantenkennis, gewasbescherming, techniek, tuinonderhoud en tuinaanleg. Daar heb ik ook mijn certificaten behaald voor de motorkettingzaag, bosmaaier, klein grondverzet, tweewielige tractor en onkruidbeheersing."

"Met mijn opleiding en werkervaring was begin 2016 een nieuwe stap een logisch gevolg: een eigen hoveniersbedrijf starten. Een eigen bedrijf dat niet stilstaat, maar kijkt naar de trends. Nieuwe ontwikkelingen combineren met de wensen van de klant in een creatief tuinontwerp: dat is de uitdaging die Luxury Landscaping Services telkens opnieuw aangaat."

"Het mooiste aan mijn bedrijf vind ik de passie voor tuinen. Dat ik heerlijk in de buitenlucht mijn werk kan uitvoeren. De uitdaging van mijn werk is van niets íéts maken: het reinigen en opknappen van oude tuinen, het snoeien van verwilderde hagen om ze zo strak mogelijk te krijgen. Onze kracht is dat we snel en netjes werken, alles op een goede manier aanpakken, waarbij alle details tot in de puntjes worden uitgevoerd voor de droomtuin van de klant."

Kwaliteit en service

Als erkend hovenier staat Luxury Landscaping Services in ’s Gravenmoer garant voor vakwerk. Wij werken natuur- en milieuvriendelijk en denken graag mee met de klant. Onze ervaren vakmensen werken altijd met goede gereedschappen en materialen en zetten zich voor de volle 100% in om uw wensen en ideeën om te zetten in creatieve tuinaanleg. Wij scholen ook elk jaar bij om onze vakkennis, vaardigheden, licenties en certificaten up-to-date te houden. Zo nodig huren we collega's met groter materieel in om een klus makkelijker en sneller te kunnen klaren.

Onze naam zegt het al: wij bieden maximale service. Het contact met de klant is voor ons heel belangrijk: in goed overleg tot goede afspraken komen. We zorgen er ook voor dat we altijd bereikbaar zijn voor de klant en als er complicaties zijn tijdens de uitvoering van het werk, dan lossen we dat samen op. Bovendien werken wij erg netjes. Tot slot hanteren we een redelijke uurprijs en als er een actie is op de producten die wij leveren, profiteert de klant hiervan mee.

Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.