Zomer – Tuinonderhoud troef

♫ Groen is gras 

Die vierde hete, droge zomer – waar we niet echt op zaten te wachten – is er tot nu toe ook niet gekomen. Integendeel: beetje frisjes, afwisselend een zonnetje en bákken regen. Jarenlang een dorstige, dorre tuin gehad? Nu is hij prachtig groen en is 't juist lekker weer om buiten te zitten.


O, o, dat onderhoud

En dan zit je buiten in je luie stoel in je groene tuin, maar eigenlijk moet je aan het werk, want niet alleen de vaste planten, maar ook het gras en onkruid tieren welig. Achterstallig onderhoud ligt op de loer. Geen zin in? Wij wel! Wij snoeien waar nodig, maken de tuin onkruidvrij, maaien het gras en hebben er gewoon veel plezier in om een (oude) tuin onder onze handen op te zien knappen.


Genieten van de tuin

Van zo'n mooie tuin wil je natuurlijk onbeperkt genieten, overdag en 's avonds, ook als het regent, waait of de zomerzon te fel is. Een overkapping spreekt dan voor zich. Ook dit seizoen denken wij graag met onze klanten mee om een (luxe) overkapping te realiseren. En we maken het plaatje af met feeërieke tuinverlichting. Laat maar komen, die lange zomeravonden. Hapje, drankje... relaxen!


Tip

Toch zelf tuinieren? Maai vooral het gazon op tijd, want gras dat te lang wordt, gaat liggen en met nat weer rotten. Maaien wordt dan zwaar werk en je houdt alsnog een geel gazon over.