Winter – En toch lekker bezig!

Het wordt nog echt koud

Met regenachtig en donker weer ligt de natuur er sombertjes bij, of het nu in je tuin of in het bos is. Maar dat kan snel veranderen. Er is nog de belofte van sneeuw en ijs (schaatsen!) in februari en als de zon dan even doorbreekt, is het ronduit prachtig. Warm aankleden dus en naar buiten!


Gewoon doorwerken

Bij Luxury Landscaping kunnen we wel tegen een stootje, dus blijven we gewoon aan de slag. De wintermaanden zijn ideaal voor sommige klussen, zoals bomen en heggen rooien. Fijn dat we dan de hulp van collega's in kunnen roepen voor het écht grote werk. En omdat het vroeg donker wordt, heb je met een beetje geluk ook nog een mooie avondlucht. Is het geen plaatje?


En als het niet vriest ...

Dan gaan we de grond in voor het uitgraven en aanleggen van een zwembad of vijver. Ook bomen en hagen planten kan prima, want dan kunnen ze vast wortelen en gaat de energie in de lente naar groei en bloei. En had je soms plannen voor sierbestrating of vaste plantenbakken? Eén ding is zeker: als je het nu laat doen, kan je er in de lente en zomer volop van genieten!


Tip

Kijk eens rond in je tuin waar een groenblijvende boom of struik een kaal plekje mooi op zou vullen. Wij helpen je graag met raad en daad om je tuin wintergroen te maken.